Publicat la: 04.05.2020. 18:12 / 607 views

FOTBALUL JUVENIL, OPRIT DEFINITIV. FRF A DECIS ANULAREA COMPETIŢIILOR DE COPII ŞI JUNIORI

Dacă în ceea ce priveşte ligile profesioniste mai sunt ceva speranţe, fotbalul juvenil a fost întrerupt pentru sezonul în curs. FRF a decis anularea competiţiilor de copii şi juniori, cu excepţia Ligii Elitelor U19.

copii-fotbal-3Până să ia o decizie în privinţa continuării sau nu a campionatelor Liga 1, 2 şi 3, Federaţia Română de Fotbal a decis, după consultările cu reprezentanţii cluburilor, să ”îngheţe” sezonul competiţional pentru copii şi juniori, cu excepţia Liga Elitelor U19.

În urma consultărilor avute cu membrii afiliaţi, din dorinţa de a proteja copiii şi a diminua riscul infectării, având în vedere şi faptul că nu există o miză competiţională de tip retrogradare/promovare, dar şi pentru a putea începe pregătirea sezonului următor, administraţia FRF a luat decizia de a anula toate competiţiile de copii şi juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competiţii.

În acelaşi timp s-a căzut de acord ca reluarea antrenamentelor să reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce condiţiile sanitare şi legale o vor permite.

În acest context, juniorii echipelor buzoiene de fotbal vor lua o pauză forţată, cel puţin până la începerea sezonului competiţional viitor.

În ceea ce priveşte fotbalul mare, săptămâna aceasta va avea loc o întâlnire între reprezentanţii Federaţiei de fotbal şi cei ai Ministerului Sănătăţii. Se va discuta despre măsurile de siguranţă impuse iar în funcţie de abilitatea forului naţional de a le îndeplini sau nu, se va lua în considerare reluarea campionatelor.

Anterior, pe 9 martie, FRF luase hotărârea de a întrerupe toate competiţiile de copii şi juniori organizate de FRF şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal până la redeschiderea şcolilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!