Publicat la: 06.06.2017. 17:37 / 844 views

FOTBAL JUVENIL, ÎN NOCTURNĂ. SUTE DE COPII AU BĂTUT MINGEA PE GLORIA

500 de micuţi din Buzău şi Vrancea au participat, de 1 Iunie, la Finala Interligii copiilor. Evenimentul a fost unul inedit şi s-a desfăşurat în nocturnă, o premieră pentru cei mai mulţi dintre participanţi.

interliga-copiiEveniment în premieră la Buzău, de 1 Iunie. 500 de copii au avut ocazia de a juca fotbal în nocturnă, pe cea mai mare arenă a oraşului. Micii fotbalişti, membri a 11 cluburi din Buzău şi Vrancea, au participat la Finala Interligii Copiilor, competiţie gândită de AJF Buzău pentru atragerea cât mai multor tineri către fotbal. Au participat atât copii care activează, deja, într-un club sportiv dar şi începători.

Pe lângă plăcerea de a juca în nocturnă, toţi participanţii au fost premiaţi de către organizatori. Festivitatea de premiere a fost oficiată de dublul câştigător al Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici.

Un alt eveniment marca AJF Buzău este programat pe 15 iunie, când se vor întâlni, în cadrul unui meci de old boys,  foşti jucători ai defunctei Gloria şi foşti fotbalişti din campionatul judeţean. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!