Publicat la: 12.06.2019. 18:21 / 1.060 views

FOSTUL VICE NEDER, DEMISIE ÎN DIRECT LA TV. DEZAMĂGIT DE COLEGI, A ANUNŢAT CĂ RENUNţĂ LA ALDE

Fostul viceprimar Andrei Neder şi-a anunţat demisia din ALDE, în direct la Campus TV. După ce a renunţat la funcţia de conducere din Palatul Comunal, Neder a luat decizia de a rămâne în partid, pentru a sprijini organizaţia la alegerile europarlamentare. Aseară, Andrei Neder a declarat că renunţă la ALDE, dezamăgit de lipsa de sprijin din partea colegilor.

neder aldeInvitat în emisiunea “D’ale buzoianului”, la Campus TV, fostul viceprimar a anunţat că părăseşte ALDE, după o perioadă în care a ales să rămână în partid pentru a ajuta organizaţia la europarlamentare.

Andrei Neder a explicat că gestul său vine şi ca urmare a faptului că nu s-a simţit sprijinit de partid, după ce şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar, fiind dezamăgit de atitudinea colegilor din ALDE.

Neder a precizat că, deocamdată, rămâne apolitic, dar nu a exclus varianta înscrierii într-un alt partid, având în vedere că a avut oferte din partea mai multor formaţiuni. 

În luna martie, în urma unor conflicte deschise cu primarul Constantin Toma, Andrei Neder surprindea prin gestul său de a demisiona din funcţiile de viceprimar şi consilier local. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!