FOSTA/VIITOAREA ŞEFĂ A EDUCAŢIEI S-A ÎNSCRIS ÎN ALDE. FLORINA STOIAN, PREZENTATĂ DE VICEPREMIERUL GAVRILESCU

FOSTA/VIITOAREA ŞEFĂ A EDUCAŢIEI S-A ÎNSCRIS ÎN ALDE. FLORINA STOIAN, PREZENTATĂ DE VICEPREMIERUL GAVRILESCU

În aşteptarea ordinului ministerial de revenire în fruntea educaţiei buzoiene, Florina Stoian s-a înscris în ALDE. A fost prezentată, astăzi, într-o conferinţă de presă, chiar de către vicepremierul Graţiela Gavrilescu. Între timp, deputatul Adrian Mocanu a devenit noul preşedinte al organizaţiei judeţene, iar senatorul Dorin Bădulescu a fost desemnat preşedinte executiv.

stoianÎncă o înregimentare prezentată de ALDE Buzău, în conferinţă de presă. Vicepremierul Graţiela Gavrilescu a venit de la Bucureşti pentru a anunţa intrarea în partid a Florinei Stoian.

Săptămâna trecută, Florina Stoian a obţinut, în instanţă, suspendarea ordinului de ministru prin care a fost demisă, alături de Nela Wamsiedel şi Daniela Placău. Este doar o chestiune de timp până când toate trei vor reveni la conducerea învăţământului buzoian. Stoian a recunoscut că, prin adeziunea depusă la ALDE, îşi va asigura liniştea în fruntea Inspectoratului Şcolar.

În altă ordine de idei, la scurt timp după atragerea în ALDE, deputatul Adrian Mocanu a devenit preşedinte al filialei judeţene, iar senatorul Dorin Bădulescu a preluat preşedinţia executivă a organizaţiei, după o perioadă de conducere interimară asigurată de vicepremierul Graţiela Gavrilescu. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și