Publicat la: 09.06.2017. 17:52 / 955 views

FONDURI EUROPENE PENTRU RÂMNICELU. PESTE 6 MILIOANE DE EURO DESTINAŢI ETNICILOR ROMI

După ce astăzi a primit girul consilierilor judeţeni, un nou proiect va fi implementat de Consiliul Judeţean Buzău. Este vorba despre un program cu o finanţare de 6 milioane de euro dedicat persoanelor defavorizate din localitatea Râmnicelu. Mai exact, cetăţenii de etnie romă vor beneficia de racordare la curent electric, drumuri asfaltate, se va înfiinţa un after school dar se va oferi şi sprijin financiar celor care doresc să demareze o afacere.

romi 03Consiliul Judeţean Buzău a demarat procedurile pentru accesarea unui proiect cu fonduri europene ce urmează a fi implementat în localitatea Râmnicelu. Astfel, şase milioane de euro vor fi investiţi pentru ajutorarea cetăţenilor de etnie romă să se integereze în societate, să îşi găsească un loc de muncă, ori să îşi demareze o afacere.

Astfel, cei 6 milioane de euro vor fi investiţi în infrastructura electrică şi rutieră, dar şi în educaţie şi în viitorul tinerilor.

Consiliul Judeţean Buzău a implementat în ultimul am mai multe proiecte pe fonduri europene atât pe latura socială, cât şi pe infrastructură şi cultură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!