Publicat la: 15.11.2018. 19:21 / 737 views

FLORIN TOADER, TRIMIS ÎN JUDECATĂ. ESTE ACUZAT DE EXPLOATAREA MINORILOR PRIN MUNCĂ

Fostul consilier local municipal Florin Toader a fost trimis în judecată luna trecută de procurorii Parchetului local sub acuzaţia de încălcare a regimului de muncă a minorilor. Fostul ales a fost găsit vinovat de folosirea la muncă, fără forme legale, a mai multor minore, la terasa pe care acesta o avea în Drăgaică.

toader itmÎn vara anului 2015, când avea şi calitatea de consilier local, Florin Toader a fost acuzat de mai multe tinere care au lucrat la terasa sa din Drăgaică de faptul că le-a lovit, le-a vorbit urât şi chiar le-ar fi hărţuit sexual, făcându-le avansuri sub diferite forme. Iniţial, 4 tinere au făcut plângere la Poliţie, dar 3 dintre ele şi-au retras reclamaţiile şi doar una şi-a menţinut reclamaţia. Timp de 3 ani dosarul s-a tot plimbat pe la mai mulţi procurori de la Parchetul lcoal, s-au luat declaraţii, s-au cerut expertize, iar avocatul lui Toader a contestat veridicitatea documentelor de medicină legală.

După mai bine de trei ani de anchetă în dosarul deschis pentru loviri şi alte violeţe, fostul consilier local municipal Florin Toader a fost trimis în judecată luna trecută de procurorii Parchetului local sub acuzaţia de încălcare a regimului de muncă a minorilor. Fostul ales a fost găsit vinovat de folosirea la muncă, fără forme legale, a mai multor minore, la terasa pe care acesta o avea în Drăgaică. În dosar, atât Florin Toader cât şi firma sa au calitate de inculpaţi, părţi civile fiind trei tinere.

Înainte de trimiterea în judecată, procurorii de la Parchetul local au derulat timp de mai bine de un an acte de urmărire penală pentru săvârşirea a nu mai puţin de 15 infracţiuni de „încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activităţi cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor.  (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!