Publicat la: 08.03.2018. 19:27 / 1.115 views

FLORI PENTRU ŞOFERIŢE. FEMEILE CU ABATERI AU FOST IERTATE DE POLIŢIŞTI

Şoferiţele surprinse în traficul buzoian, la orele prânzului, au primit flori de la poliţişti. A fost încă o activitate tradiţională a Poliţiei, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Conducătoarele auto care au înclăcat regulile de circulaţie… au fost iertate.

politie floriZeci de şoferiţe aflate în trafic, astăzi, la orele prânzului, au fost oprite de poliţiştii de la Rutier. Agenţii de circulaţie le-au împărţit flori, păstrând, astfel, tradiţia de ani buni.

Unele dintre şoferiţe trase pe dreapta au fost iertate pentru abaterile de la codul rutier. În locul amenzilor sau al altor măsuri complementare, poliţiştii le-au oferit buchete cu flori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!