Publicat la: 30.07.2018. 18:03 / 773 views

FISCUL A COLECTAT PESTE 133 DE MILIOANE DE EURO DE LA CONTRIBUABILII BUZOIENI, ÎN JUMĂTATE DE AN

Peste 133 de milioane de euro. Este suma estimată a fi colectată de Fiscul buzoian, în prima jumătate a acestui an. Încasările la bugetul de stat au fost mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Inspectorii fiscali buzoieni au înaintat organelor de cercetare penală 30 de dosare cu un prejudiciu de 26 de milioane de lei.

finante siteOficialii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice au făcut bilanţul primelor şase luni de activitate. Gradul de colectare prospus a fost depăşit, iar încasările din partea contribuabilor buzoieni sunt de aproape 600 de milioane de lei.

În prima jumătate a acestui an, se constată o creştere cu 6.000 a numărului de popriri bancare pe conturile restanţierilor la bugetul de stat.

De asemenea, în activităţile de control din primul semestru, inspectorii fiscali au constatat mai multe abateri penale, fiind trimise spre cercetare zeci de dosare cu un prejudiciu estimat la 26 de milioane de lei.

La nivelul judeţului Buzău, Fiscul are în evidenţă peste 20.000 de contribuabili persoane juridice şi aproape 12.000 persoane fizice. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!