Finala Cupei Satelor s-a jucat la Merei. Trofeul a fost câștigat de o echipă prahoveană

Finala Cupei Satelor s-a jucat la Merei. Trofeul a fost câștigat de o echipă prahoveană

Aflată la a patra ediție, Cupa Satelor, competiția organizată de FRF și dedicată copiilor U13 din mediul rural, și-a desemnat câștigătoarea în urma turneului final programat în weekend, la Merei. În faza finală au fost prezente echipele comunelor Miroslava, Cumpăna, Ulmeni (Călărași), Târgșorul Vechi, Șelimbăr, Mârșani, Dumbrăvița și Monor. Din păcate, reprezentanta Buzăului a ratat calificarea în faza regională.

Trofeul a mers, în acest an,  în Prahova, copiii din Târgșorul Vechi adjudecându-și ediția 2023-2024 a Cupei Satelor. În ultimul act, prahovenii au dispus cu 2 la 0 de Miroslava, reprezentanta județului Iași. La final, participanții au fost felicitați și premiați de către președintele FRF Răzvan Burleanu.

Dincolo de aportul la viața sportivă din rural, Cupa Satelor a reușit să dea deja câțiva fotbaliști care evoluează pe prima scenă a sportului cu balonul rotund din România. Cristi Mihai, Răzvan Sava, Raul Stanciu sau Răzvan Creț sunt doar câteva nume care au debutat în această competiție.

La finalul competiției, Răzvan Burleanu le-a mulțumit buzoienilor pentru condițiile oferite. Mai mult, a urat succes Gloriei, în Superligă

Cupa Satelor este o competiție destinată copiilor Under 13, băieți și fete, din mediul rural organizată de Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Asociațiilor Județene de Fotbal. Este, în același timp, și un amplu proiect de scouting la nivel național.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și