Publicat la: 03.02.2020. 19:41 / 1.246 views

FINALA BUZOIANĂ EUROVISION. PROIECTUL DE COLABORARE CU TVR A FOST AMÂNAT

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal din 30 octombrie figura şi proiectul de hotărâre privin aprobarea cooperării CLM Buzău cu Televiziunea Naţională în vederea finanţării şi realizarea finalei Eurovision din acest an. Proiectul a fost însă amânat.

eurovision 2019Finala Selecţiei Naţionale pentru Eurovision a fost programată să se desfăşoare la Sala Sporturilor iar pentru organizarea ei Primăria va aloca 956 de mii lei din bugetul propriu.

Numai că, proiectul nu a mai fost supus aprobării consilierilor locali, fiind retras de pe ordinea de zi.

Din banii alocaţi de Municipalitate ar fi trebuit acoperite diferite cheltuieli materiale de decor şi de recuzită, onorariile juraţilor şi ale organizatorilor, prestări de servicii, transport, cazare, masă şi altele.

Proiectul va fi reintrodus în ordinea de zi al viitoarei şedinţe CLM.

Între timp, Televiziunea Română a ales să abordeze atât selecţia naţională  cât şi participarea la concurs în parteneriat cu o importantă casă de discuri, care are o contribuţie însemnată la impunerea muzicii româneşti pe piaţa internaţională. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!