Final de stagiune în aplauze. Fetele au pierdut cu CSM, dar s-au bătut pentru orice minge

Final de stagiune în aplauze. Fetele au pierdut cu CSM, dar s-au bătut pentru orice minge

Gloria n-a reușit surpriza în ultimul meci de pe teren propriu, unul fără miză, dar care s-a jucat împotriva „milionarelor” de la CSM.

Bucureștencele, venite fără Neagu și Pintea, nu se așteptau, probabil, la o ripostă atât de solidă a fetelor lui Daniel Anca. Mai ales după primele minute , momente în care oaspetele s-au distanțat rapid, la 4-0. Primul gol al Gloriei a venit abia în minutul 7, de la Ylyina.  Tot CSM a fost în prim plan, astfel că, după 10 minute, bucureștencele conduceau cu 7 goluri, ecart neverosimil pentru public, în ciuda renumelui adversarelor.

Cumva, Gloria a reușit să se adune și să reducă, încet dar sigur, din diferență. Semnalul trezirii a fost dat tot de Dziyana, sportivă care, atunci când prinde o zi bună, poate pune în dificultate orice apărare. Cu 10 minute înainte de pauză, aceeași Ylyna înscria pentru 8-13 iar revenirea nu mai părea imposibilă. A urmat un iureș al Buzăului, cu fetele încurajate de toată sala, astfel că, primul act se încheia cu un avantaj minim pentru CSM.

Primele 10 minute de la reluare au fost extrem de spectaculoase. Gloria a egalat și chiar s-a distanțat la două lungimi, după golul Andrei Moroianu. Momentul n-a fost speculat de fetele lui Daniel Anca, ba mai mult, valoarea celor de la CSM s-a văzut atunci când a contat mai mult: rapid, bucureștencele au revenit, au egalat la 21 și au preluat conducerea prin Kobylinska.

Fetele noastre au acuzat, probabil, șocul, au început să greșească mai mult în atac și nici n-au mai fost ajutate de Măzăreanu, portărița care fusese senzațională în prima repriză. CSM a preluat din nou frâiele jocului, l-a controlat, s-a închis mai bine în apărare și și-a adjudecat, până la urmă, toate punctele. La final, 28 la 32, o înfrângere în urma căreia fetele au fost aplaudate în picioare, de toată sala. A fost ultimul meci al acestei stagiuni pe teren propriu, moment care a bifat oficial și despărțirile de Ana Maria Iuganu, retrasă din activitate, și Daniel Anca, tehnician care nu va mai continua din sezonul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și