Final de Bacalaureat 2024. Absolvenții de liceu așteaptă rezultatele cu gândul la vacanță

Final de Bacalaureat 2024. Absolvenții de liceu așteaptă rezultatele cu gândul la vacanță

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat, astăzi, cu proba la alegere a profilului și specializării. În funcție de profil, candidații au putut alege din zece discipline.

Cei de la profilul real au avut de ales între chimie, fizică, biologie sau informatică. Absolvenții de la profilul umanist au putut alege între geografie, filozofie, logică, economie, psihologie şi sociologie.
Proba de astăzi a fost considerată facilă de către mai toți candidații.

Pentru tinerii implicați în examenul maturității, urmează câteva zile de așteptare, până la afișarea rezultatelor. Unii dintre foștii liceeni se gândesc deja la vacanța pe Litoral, dar spun că, mai apoi, se vor concentra în mod special pe admiterea la facultate.

La fel ca și anul trecut, la nivelul județului Buzău, niciun candidat nu a fost eliminat din examen, în toate cele trei zile de Bacalaureat. Luni, 8 iulie, vor fi afişate rezultatele, până la ora 12.00, iar apoi, în intervalul 12.00 – 18.00, va avea loc depunerea contestaţiilor. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate pe 12 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și