FILMUL „DUPĂ DEALURI” A FOST LANSAT ŞI LA BUZĂU. REGIZORUL CRISTIAN MUNGIU A FOST PREZENT LA EVENIMENT. IATĂ CE A DECLARAT ACESTA.

FILMUL „DUPĂ DEALURI” A FOST LANSAT ŞI LA BUZĂU. REGIZORUL CRISTIAN MUNGIU A FOST PREZENT LA EVENIMENT. IATĂ CE A DECLARAT ACESTA.


Cel mai bun regizor roman al ultimilor ani a prezentat aseara buzoienilor, cea mai noua productie a sa premiata la Festivalul de la Cannes. Filmul “Dupa dealuri”, inspirat din celebrul caz al exorcizarii de la Manastirea Tanacu a avut chiar doua vizionari la Buzau. Evenimentul de ieri a fost organizat de Centrul Cultural Francofon.

3 Comentarii la: “FILMUL „DUPĂ DEALURI” A FOST LANSAT ŞI LA BUZĂU. REGIZORUL CRISTIAN MUNGIU A FOST PREZENT LA EVENIMENT. IATĂ CE A DECLARAT ACESTA.

  1. bravo,Ionut.sa te ajute Dumnezeu sa continui in stilul acesta si sa ajungi cat mai sus.te pup

  2. Un film ce nu poate fi povestit, el „trebuie” văzut.Când Ionuţ era elev la Liceul de Artă am avut ocazia,ca impreună să „plângem de bucurie” la un premiu luat la un mare fesival („Podul minciunilor”-Sibiu).Iată că istoria se repetă şi am convingerea că nu se va opri aici.Doamne ajută!

  3. Bravo Ghinisor!Felicitari!Iti doresc numai succes si sa ajungi cat mai sus ramand acelasi baiat de calitate!:)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și