Publicat la: 17.01.2020. 19:14 / 835 views

FETE DE NAŢIONALĂ, LA GLORIA. ANA MARIA IUGANU, ANDREEA ROTARU ŞI ALINA ILIE, CONVOCATE LA LOTUL DE SENIOARE

Evoluţiile excelente din acest sezon ale Gloriei nu au fost trecute cu vederea. Noua conducere a echipei naţionale a convocat trei handbaliste de la Gloria, pentru următoarea acţiune a tricolorelor. Pe lânga Ana Maria Iuganu, o prezenţă constantă la Naţionala, au mai fost selecţionate Andreea Rotaru şi Alina Ilie.

handbaliste valcea

Noua conducere tehnică a naţionalei feminine de handbal priveşte cu alţi ochi Gloria Buzău, mai ales după evoluţiile excelente ale roş-albastrelor, în meciurile cu Râmnicu-Vâlcea şi CSM Slatina. Trei eleve ale lui Ovidiu Mihăilă au fost convocate la lotul mare al naţionalei, condus de Bogdan Burcea. Este vorba despre Ana Maria Iuganu, Alina Ilie şi Andreea Rotaru, ultima fiind una dintre jucătoarele meciului, în partida disputată împotriva campioanei en-titre.

Dacă Iuganu a devenit o prezenţă constantă în lotul tricolorelor, Alina Ilie bifase prezenţe numai la acţiunile loturilor U18 şi U20.

România demarează pregătirile pentru turneul preolimpic de la Podgorica din 20-22 martie, unde va lupta cu Muntenegru, Norvegia şi Kazakhstan pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!