Publicat la: 30.05.2019. 18:14 / 735 views

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE PENTRU VIITORII DASCĂLI. PROMOŢIA 2019 A COLEGIULUI PEDAGOGIC “SPIRU HARET”

Încă o generaţie de tineri a absolvit, astăzi, unitatea de învăţământ din Buzău care formează viitorii dascăli. Festivitatea promoţiei 2019 a Colegiului Naţional Pedagogic “Spiru Haret” a fost plină de momente emoţionante, la finalul celei mai frumoase perioade din viaţa adolescenţilor.

pedagogic 1Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare la festivitatea de absolvire organizată de Colegiul Naţional Pedagogic “Spiru Haret”. Un moment plin de emoţii pentru protagoniştii evenimentului, pentru diriginţi, dar şi pentru părinţii şi bunicii care le-au fost alături tinerilor absolvenţi.

La festivitatea de absolvire au participat primarul Buzăului, preşedintele Consiliului Judeţean şi şeful de cabinet al Prefecturii Buzău.

Pentru absolvenţi urmează cel mai important test de la finalul liceului, examenul de bacalaureat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!