Festivitate de absolvire la Liceul „D. Filipescu”. A sunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor terminale

Festivitate de absolvire la Liceul „D. Filipescu”. A sunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor terminale

Elevii anilor terminali de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescu” din Buzău au avut parte de o ceremonie plină de emoție la încheierea ciclului de învățământ preuniversitar.

Astăzi, a sunat ultimul clopoțel pentru elevii de clasa a XII-a și a XIII-a liceu, a XI-a profesională și a VIII-a gimnaziu.

Cu emoție în glas, diriginții claselor terminale de la Liceul „D. Filipescu” le-au adresat câte un mesaj de suflet absolvenților de gimnaziu, liceu sau școală profesională.

La fel de emoționați au fost și elevii claselor terminale, care și-au luat „la revedere”, astăzi, de la colegi și profesori.

În cadrul festivității, s-a făcut și predarea simbolică a „cheii succesului” către generația care va ieși de pe băncile liceului anul viitor.

La festivitatea de absolvire a Promoției 2024 organizată de Liceul Tehnologic „D. Filipescu”, pe lângă protagoniștii evenimentului, au participat cadre didactice ale liceului, părinţi și bunici, care i-au felicitat şi au trăit împreună acest important eveniment din viaţa tinerilor absolvenţi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și