Publicat la: 04.06.2020. 18:00 / 1.247 views

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE INEDITĂ. CINCI ȘEFI DE PROMOȚIE, LA ȘCOALA NR. 11

Festivitate de absolvire inedită, astăzi, la școala cu cel mai mare număr de elevi de gimnaziu din județ. Cei cinci șefi de promoție au participat la un moment emoționant, alături de părinți, bunici și diriginți. A fost o festivitate atipică, în cadrul căreia au fost respectate regulile de… distanțare socială.

 absolvire scoala 11  absolvire scoala 11 (2)

Moment în premieră pentru școala gimnazială cu cel mai mare număr de elevi din județ. Conducerea, profesorii diriginți și părinții au decis să organizeze o festivitate de absolvire, iar în centrul atenției au fost cei cinci șefi de promoție din acest an. Ei au obținut media zece pe linie. Protagoniștii au fost vădit emoționați și bucuroși, dar au avut și un sentiment de tristețe, pentru că nu le-au fost alături și ceilalți absolvenți ai școlii.

La festivitatea de azi, celor cinci adolescenți, olimpici cu rezultate excepționale, le-au fost alături părinții și bunicii, precum și profesorii îndrumători. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!