Publicat la: 22.04.2019. 18:19 / 536 views

FESTIVAL GASTRONOMIC ÎN CENTRUL ORAŞULUI. PREPARATE DIN PEŞTE ŞI FRUCTE DE MARE

În duminica Floriilor, au fost cozi mari la peşte şi fructe de mare în centrul Buzăului, unde a avut loc un festival gastronomic dedicat mâncărurilor mediteraneene. Oamenii au fost dispuşi să astepte zeci de minute pentru a cumpăra delicioasele preparate. 

targ peste 4Într-o zi cu dezlegare la peşte, tentaculele de caracatiţă, inelele de calamar şi midiile în sos au fost la fel de cerute de clienţi ca păstrăvul, somonul sau dorada în diverse sosuri sau la grill.

Duminică s-a încheiat prima ediţie a festivalului culinar Ice & Fire Street Food, eveniment care a reunit bucătari din Buzau şi Braşov.

În cele trei zile de festival, buzoienii au avut ocazia de a savura deopotrivă mâncaruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!