Publicat la: 07.06.2018. 17:41 / 1.043 views

FERMĂ DISTRUSĂ DE INCENDIU. AU ARS ZECI DE ANIMALE

Pompierii s-au luptat toată noaptea trecută să stingă un incendiul care a cuprins la miezul nopţii adăpostul de animale al unei ferme din satul Ciobănoaia, comuna Merei. Proprietarul a rămas fără o parte din bovinele surprinse în grajd şi peste 40 de tone de furaje. Intervenţia pompierilor a durat cinci ore.

incendiuDupă apelul efectuat de proprietarul fermei din satul Ciobănoaia, pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere, de la Pietroasele şi Buzău. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, grajduri şi depozit cu 40 de tone de furaje.

Flăcările au surprins în interiorul adăpostului 23 de tauri. Au fost salvate peste 50 de vaci de lapte şi viţei, dar şi câteva zeci de porci. Proprietarul fermei şi câţiva localnici le-au dat drumul animalelor prin curtea fermei, înainte ca flăcările să se extindă la toată amenajarea zootehnică.

Intervenţia pompierilor s-a încheiat la 6 dimineaţa, fiind îngreunată de vântul care sufla cu putere. După cercetarea efectuată de specialiştii ISU, s-a ajuns la concluzia că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!