Felicitările și șampania, la Palat. Petrecerea, în weekend. Fotbaliștii și staff-ul Gloriei, primiți cu șampanie, la Primărie

Felicitările și șampania, la Palat. Petrecerea, în weekend. Fotbaliștii și staff-ul Gloriei, primiți cu șampanie, la Primărie

Deși euforia promovării nu s-a estompat de tot, staff-ul Gloriei, jucătorii, dar și conducătorii se gândesc, deja, la sezonul viitor. Azi, la Palatul Comunal, delegația clubului de fotbal a fost întâmpinată cu șampanie, iar cei care au realizat această performanță au fost felicitați.

Primarul Constantin Toma a ținut să-i felicite pe toți, de la fotbaliști, până la staff-ul tehnic și administrativ. Edilul a amintit că  sezonul viitor misiunea va fi mult mai grea. În principiu, pentru prima stagiune în Superligă, evitarea retrogradării ar fi ținta principală, însă, o clasare în primele 10 echipe n-ar deranja pe nimeni.

Președintele consiliului de administrație, Cristian Ceaușel, a ținut să precizeze că autodepășirea ar trebui să fie cuvântul de ordine, pentru stagiunea 2024-2025.

Andrei Prepeliță a ținut să mulțumească tuturor celor care au pus umărul la promovare, inclusiv suporterilor. Antrenorul și-a fixat un obiectiv special, acela de a oferi publicului cât mai multe motive de bucurie, în sezonul viitor.

Jucătorii și-au exprimat convingerea că Gloria nu va avea probleme în a se menține pe prima scenă a fotbalului românesc.

La finalul întâlnirii, s-a auzit clinchetul cupelor de șampanie iar toată lumea a ieșit în fața palatului, pentru poza de grup. Petrecerea va fi abia în weekend, atunci când clubul va organiza o recepție în cinstea echipelor de handbal și fotbal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și