FC Buzău, înaintea meciului de „acasă”. Ce spune antrenorul Pustai

FC Buzău, înaintea meciului de „acasă”. Ce spune antrenorul Pustai

După cinci victorii la rând în meciurile oficiale, FC Buzău va da piept cu încă un adversar greu, în campionat. Sâmbătă, echipa antrenată de Cristian Pustai joacă, acasă, împotriva formației Metaloglobus.

Antrenamente intense, săptămâna aceasta, înainte de încă un meci important din campionat. FC Buzău este în formă mare, după trei partide consecutive câștigate în Liga a II-a și după două victorii în Cupa României. Un nou succes, sâmbătă, împotriva celor de la Metaloglobus, ar însemna un pas important pentru asigurarea unui loc de play-off.

În ciuda seriei excelente de cinci victorii la rând, tehnicianul echipei din Crâng spune că încă mai e de lucrat pentru a forma o echipă redutabilă. După cele trei puncte obținute în deplasarea de la Iași, urmează trei meciuri decisive.

Sâmbătă, în etapa a șaptea din liga secundă, FC Buzău va juca în fața propriilor suporteri. Adversarul, Metaloglobus, este o echipă incomodă, aflată pe locul 8 în clasament, tot cu 10 puncte, ca formația buzoiană care are, însă, avantajul celui mai bun golaveraj din Liga a II-a.

Meciul de pe stadionul din Crâng este programat la ora 11:00.

Biletele pot fi deja cumpărate online, iar în ziua meciului, începând cu ora 8:30, pot fi achiziționate de la tonetele din apropierea stadionului.

Prețul unui tichet este de 10 lei.  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și