FĂRĂ MAŞINI PARCATE VARA PE BULEVARD. PROMISIUNEA LUI FĂNICĂ BÎRLĂ

FĂRĂ MAŞINI PARCATE VARA PE BULEVARD. PROMISIUNEA LUI FĂNICĂ BÎRLĂ

Astăzi, în şedinţa Consiliului Local Municipal a fost scos de pe ordinea de zi proiectul care făcea referire la redeschiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Bălcescu în timpul week-endului pe perioada verii. Mai mult decât atât, viceprimarul cu atribuţii de primar, Fănică Bîrlă a dat asigurări că nici o maşină nu va mai circula sau staţiona în zona respectivă.

balcescuPromisiune fermă a viceprimarului cu atribuţii de primar, Fănică Bîrlă. După ce a scos de pe ordinea de zi proiectul care făcea referire la redeschiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Bălcescu în timpul week-endului pe perioada verii, acesta a desclarat răspicat că pe Bălcescu legea va fi respectată de toată lumea. Cu alte cuvinte, nicio maşină nu va mai staţiona în zona de promenadă.

Cât despre maşinile parcate ilegal pe Bulevadrul Bălcescu în timpul săptămânii, viceprimarul Bîrlă susţine că acolo ar trebui să îşi facă treaba Poliţia Municipală.

De-a lungul timpului, atât jurnaliştii, cât şi cetăţenii au făcut sesizări cu privire la disconfortul creat de maşinile oprite haotic şi ilegal pe Bulevardul Bălcescu în faţa unui restaurant renumit.

(Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și