Publicat la: 11.03.2019. 19:25 / 714 views

FĂRĂ LAPTE ŞI CORN ÎN ŞCOLI. DE VINĂ, BIROCRAŢIA EXCESIVĂ

Un an fără lapte, corn şi fructe în şcoli. Aici s-ar putea ajunge în judeţul Buzău, unde de la începutul anului şcolar elevii nu au beneficiat nici măcar o zi de produsele guvernamentale pe care ceilalţi elevi din regiune le primesc zilnic. Toate încercările Consiliului Judeţean Buzău de a asigura lapte şi corn în şcolile din judeţ s-au soldat cu un eşec din cauza birocraţiei excesive.

elevi simileascaDacă în urmă cu aproape o lună, lucrurile păreau că ar putea intra pe făgaşul normal, iar elevii ar fi trebuit să primească laptele şi cornul, o nouă modificare legislativă întârzie din nou finalizarea procedurilor pentru derularea acestui program. Mai exact, Consiliul Judeţean este acum obligat să consulte primăriile care, începând de anul acesta, au posibilitatea de a asigura distribuirea laptelui, cornului şi a fructelor în şcoli.  

Procedurile sunt foarte greu de îndeplinit. E nevoie de timp, dar şi de personal calificat care să se ocupe de buna desfăşurare a programului laptele şi cornul.

După ce toate primăriile vor fi consultate, Consiliul Judeţean are la dispoziţie 15 zile pentru a relua toate procedurile de liciaţie. În condiţiile în care anul şcolar se va încheia în patru luni este puţin probabil ca toate procedurile să se încheie până la finalul cursurilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!