Publicat la: 14.02.2018. 19:13 / 751 views

FĂRĂ GARAJE ÎN BUZĂU. PRIMĂRIA VREA SĂ LE DESFIINŢEZE PE TOATE

Primarul Constantin Toma este de neclintit atunci când vine vorba despre garajele din municipiul Buzău. “Le vom desfiinţa pe toate” a declarat primarul Toma atunci când a fost întrebat dacă vor fi demolate şi garajele care au autorizaţii. Mai mult decât atât, edilul s-a arătat nemulţumit de modul în care au ales unii dintre buzoieni să folosească spaţiile, unele fiind pline cu butoaie de murături sau alte acareturi.

garaj dorobantiPrimarul Constantin Toma este decis să demoleze toate garajele din municipiu. E drept, operaţiunea se va face în timp, pe măsură ce vor fi amenajate noi locuri de parcare. Primarul a ţinut să puncteze că inclusiv cele cu autorizaţie vor fi desfiinţate.

Primarul este hotărât să desfiinţeze garajele din municipiu, şi pentru ca a descoperit că multe dintre ele sunt folosite în alte scopuri. Au fost găsite butoaie cu murături în garaje, în timp ce maşinile ocupau locuri în parcările din jur.

Primele garaje demolate au fost pe strada Bazalt, iar din primăvară operaţiunea va continua. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!