Publicat la: 23.11.2018. 19:27 / 723 views

FĂRĂ GARAJE DE LA 1 IANUARIE. PE FRĂSINET SE CERE DEMOLAREA

garaje frasinetEste oficial. Primăria a anunţat tranşant că de la 1 ianuarie niciun metru pătrat din domeniul public nu va mai fi închiriat sau concesionat pentru garaje. La fel se va întâmpla şi cu proprietarii garajelor de pe strada Chiristigii care au fost notificaţi în acest sens. Mai exact, de câteva zile, pe uşile garajelor au fost lipite afişe cu comunicările.

Proprietarii garajelor de pe Frăsinet vor fi nevoiţi să îşi demoleze construcţiile, în caz contrar Urbis se va ocupa de acst lucru, dar vor plăti buzoienii care nu s-au conformat.

Pe terenul eliberat de garaje, reprezentanţii Primăriei Buzău susţin că va fi implementat un amplu proiect de modernizare prin care Iazul Morilor va fi scos la suprafaţă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!