Publicat la: 20.09.2019. 18:13 / 920 views

FĂRĂ CABLURI PE BĂLCESCU. VOR FI ASFALTATE TROTUARELE ÎNTRE PREFECTURĂ ŞI UNIRII

Cablurile de pe bulevardul Bălcescu vor fi îngropate. Operaţiunea va fi efectuată după construirea de canalizaţii şi după ce trotuarele care au fost săpate pentru înlocuirea unor conducte de apă, vor fi refăcute şi reasfaltate. Lucrările vor fi demarate de lucrătorii de la Urbis Serv în cursul săptămânii viitoare.

canalizatii balcescu 2Compania de Apă a finalizat lucrările de înlocuire a conductelor pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi, conform contractului, trebuie să refacă trotuarele.

Segmentul din bulevardul Bălcescu, cuprins între sediul Prefecturii Buzău şi intersecţia cu bulevardul Unirii va intra în lucru de săptămâna viitoare şi va fi eliberat de păienjenişul de cabluri care-l sugrumă.

Acestea vor fi coborâte în subteran după asfaltarea trotuarului şi vor elibera cerul de deasupra bulevardului.

Pentru a se asigura un acces cât mai uşor la cablurile îngropate şi care să nu necesite din nou spargerea asfaltului, canalizaţiile nu vor fi asfaltate ci acoperite cu pavele. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!