Publicat la: 07.08.2020. 18:15 / 780 views

FĂRĂ BURSE DE MERIT. CONSILIERII MUNICIPALI AU RESPINS PROIECTUL

elevi in frig 2Astăzi, 7 august 2020, a avut loc ședința ordinară  ”on line” a Consiliului Local Municipal pe luna august. Pe ordinea de zi au figurat 15 proiecte de hotărâre, la care s-au adăugat încă 4 de pe lista suplimentară.

Dacă până la proiectul referitor la ”Aprobarea de burse pentru elevii de la cursurile cu frecvență din unitățile de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2021” totul a mers ca uns și nimeni nu a cerut cuvântul, de la acest punct au început discuțiile.

Viceprimarul Ionuț Apostu a considerat că nu este momentul potrivit pentru o astfel de decizie înainte de adoptarea bugetului pe anul viitor și a propus ca proiectul să fie deocamdată respins.

În final, unii dintre consilieri au considerat ca inoportun acest proiect, în situația în care condițiile de desfășurare a noului an școlar sunt încă necunoscute, iar alții nu s-au putut hotărî de ce parte să se situeze.

Proiectul de hotărâre a fost respins  cu 7 voturi pentru, 7 împotrivă și 9 abțineri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!