Publicat la: 10.05.2019. 18:30 / 1.028 views

FĂRĂ APĂ CALDĂ? ECOGEN REFUZĂ SĂ RESTITUIE UN UTILAJ AL PRIMĂRIEI

Pe 16 mai, acţionarii de la Ecogen Energy SA Buzău ar putea vota intrarea în insolvenţă a societăţii. În acest caz, buzoienii racordaţi la încălzirea centralizată ar putea rămâne şi fără apă caldă menajeră. Ecogen refuză să permită recuperarea din curtea sa a unui echipament aflat în proprietatea Primăriei, care ar putea asigura necesarul de apă caldă.

ecogenPrin Dispoziţia Primarului, aleşii municipali au fost convocaţi astăzi de îndată pentru a acorda mandat special privind modalitatea de a vota la Adunarea Acţionarilor Ecogen Energy SA.

La această Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor, din 16 mai, Ecogen intenţionează să declare insolvenţa.

Primăria a declanşat un proces civil împotriva Ecogen, pentru recuperarea acestor sume de bani.

Dacă activitatea furnizorului de agent termic va fi închisă,  buzoienii de la bloc vor rămâne şi fără apă caldă.

Deşi echipamentul respectiv este proprietatea Municipalităţii, Primarul afirmă că cei de la Ecogen refuză accesul echipelor de la RAM, care trebuie să-l ridice din curtea societăţii.

Municipalitatea este acţionar minoritar la Ecogen Energy SA Buzău, cu doar 5% din acţiuni, aşa că votul negativ al reprezentantului la Adunarea Acţionarilor nu va putea influenţa decisiv hotărârea finală.

Cel mai probabil, societatea va intra în insolvenţă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!