Publicat la: 18.12.2017. 19:20 / 745 views

FĂNICĂ BÎRLĂ ŞI-A DAT DEMISIA DIN CLM. DUPĂ 17 ANI DE ADMINISTRAŢIE, PLEACĂ LA „PROTECŢIA COPILULUI”

barlaUnul dintre cei mai longevivi consilieri locali şi oameni cu funcţie din Palatul Comunal şi-a dat demisia din Consiliul Local Municipal. Astăzi, chiar la ultima şedinţă din acest an, pesedistul Fănică Bîrlă a semnat documentul prin care renunţă la calitatea de ales în miniparlamentul local.

Inginerul Fănică Bîrlă a câştigat un concurs pentru o funcţie de execuţie la Biroul Tehnic din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău.

După 17 ani de carieră în administraţia publică locală, Fănică Bîrlă are să îşi reproşeze câteva lucruri.

Totuşi, este mulţumit că, după atâta timp petrecut în Palatul Comunal, primeşte aprecieri din partea cetăţenilor urbei, ajutaţi prin activitatea sa.

Fănică Bîrlă a intrat în Consiliul Local Municipal în anul 2000 şi a rămas în administraţia locală până astăzi, deţinând două mandate de viceprimar şi, timp de aproape cinci luni, interimatul în fruntea Primăriei, după ce Constantin Boşcodeală a fost nevoit să părăsească fotoliul de edil-şef, în luna martie a anului trecut. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. X spune:

    Pai si nu da inapoi banii pierduti de Transbus si bugetul local ca urmare a grijii sale deosebute si dezinteresate fata de smenul maxi-taxi?!?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!