Publicat la: 29.08.2014. 19:36 / 10.723 views

FAMILIA RROMULUI UCIS ACUZĂ POLIŢIA. „AM DEPUS PLÂNGERE CĂ SUNTEM AMENINŢAŢI CU MOARTEA DAR POLIŢIŞTII N-AU FĂCUT NIMIC!”

Mai mulţi membri ai familiei Durac, rude ale bărbatului ucis cu lovituri de cuţit sîmbăta trecută, susţin că victima ar fi putut fi acum în viaţă dacă poliţia ar fi reacţionat cu o zi înaintea crimei.

familie duracS-a reclamat faptul că sunt ameninţaţi şi că li se cere taxă de protecţie.

Soţia celui decedat suţine că inclusiv soţul ei a depus plângere la poliţie cu o zi înaintea crimei. Acest lucru poate fi demonstrat cu bonurile primite de la Poliţia Municipiului Buzău.

De partea cealaltă, oamenii legii susţin că au înregistrat plângerile şi au acţionat imediat.  La momentul respectiv s-a întocmit şi un dosar penal.

Crima s-a produs sambata la prânz, pe strada Triumfului, din vecinătatea gării CFR.

Victima, Florin Durac, zis ”Cireş”, în vârstă de 34 de ani, a mers cu soţia la un teren recent cumpărat.

După ce a coborât din maşină, cei doi au fost atacaţi cu bâte şi săbii de un vecin, care şi-a adus mai multe rude în ajutor. În urma altercaţiei Florin Durac a murit din cauza multiplelor lovituri de cuţit, iar un alt tânăr a ajuns cu răni grave la spital.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!