Publicat la: 20.02.2018. 19:30 / 834 views

„FACEM PROPRIA COMPANIE DE APĂ!”. TESCARU NU VA MAI FI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

Dincolo de discuţiile aprinse de azi, o decizie a mulţumit conducerea din Palatul Comunal. Ionel Tescaru nu va mai face parte din consiliul de administraţie al Companiei de Apă. „O să ne rupem de ADI şi facem propria companie de apă, cu preţuri mai mici pentru populaţie”, a reacţionat primarul Constantin Toma, după şedinţa de astăzi. “N-am niciun motiv să îmi fie ruşine”, a spus preşedintele Neagu, după acuzaţiile lansate de edilul-şef Toma.

adi neagu 2 adi toma 2

După o perioadă de linişte între cei doi grei ai PSD Buzău, tensiunile au răbufnit astăzi. După şedinţa ADI, atât primarul Constantin Toma, cât şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, au dat de înţeles că până acum a existat o aparentă împăcare.

Mai mult, şeful Palatului Comunal a declarat că, în cazul în care nu va găsi sprijin în cadrul ADI, municipiul Buzău se va retrage din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară şi va înfiinţa propria companie de apă.

Un lucru a fost acceptat şi, deopotrivă de lăudat din partea ambelor tabere. Se va forma un nou consiliu de administraţie la Compania de Apă, structură din care nu va mai face parte directorul Ionel Tescaru.

Din noul consiliu de administraţie, numit provizoriu, va face parte şi secretarul Primăriei, Eduard Pistol. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!