Publicat la: 26.03.2018. 18:37 / 574 views

EXPLOZIE, ÎNTR-UN BLOC DIN ALEEA INSULEI. ZECI DE PERSOANE AU FOST EVACUATE

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, ieri, la etajul al doilea al unui bloc situat pe Aleea Insulei. Proprietarul apartamentului în care a avut loc deflagraţia a fost transportat la spital cu arsuri grave. Alţi cinci locatari au suferit atacuri de panică şi au necesitat îngrijiri medicale, iar din cauza exploziei mai multe locuinţe din bloc au rămas fără geamuri.

incendiu 1Explozia s-a produs într-un bloc situat pe Aleea Insulei, într-un apartament de la etajul al doilea al clădirii. Suflul exploziei a spart geamurile mai multor apartamente din imobil, dar şi ale unor maşini parcate în vecinătate. Deflagraţia a fost atît de puternică, încât mai multe obiecte din apartament au fost aruncate pe geam şi au aterizat pe trotuar. Proprietarul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, dar a reuşit să iasă din apartament şi a primit primul ajutor de la un vecin iar, mai apoi, de la echipele medicale deplasate la faţa locului. În urma exploziei, toţi locatarii din imobil au fost evacuaţi. De asemenea, au fost constatate avarii în mai multe apartamente din bloc. Pe lângă geamurile sparte, mai multe uşi au fost spulberate.

La doar câteva minute după deflagraţie, proprietarul apartamentului în care a avut loc explozia a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean. Tînărul de 34 de ani era conştient şi stabil hemodinamic, dat prezenta arsuri grave pe partea superioară a corpului.

Alte cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, din cauza atacurilor de panică. Pompierii au stabilit că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze provenită de la un convector, care a explodat.

Din cauza deflagraţiei, imobilul a rămas fără alimentare cu energie şi gaze. Din fericire,  structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată de explozie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!