Publicat la: 15.10.2020. 18:51 / 586 views

EXPLOZIE DE CAZURI, LA BUZĂU. ȘCOLI ÎNCHISE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI

Record de îmbolnăviri, într-o singură zi, la nivelul județului Buzău. Potrivit DSP, zeci de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Noi cazuri au fost înregistrate în mai multe școli din județ.

termoscanerVal de confirmări de coronavirus în ultima zi, la nivelul județului Buzău. Nu mai puțin de 41 de persoane au fost depistate cu COVID, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică.

Tot astăzi, au fost semnalate noi cazuri de coronavirus în mai multe școli din județ, la Pătârlagele, Rm. Sărat, Brădeanu și Buzău. Drept urmare, cursurile față în față de la mai multe clase au fost suspendate, iar în cazul Liceului Tehnologic din Pătârlagele și al Școlii Brădeanu s-au impus scenarii roșii. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!