Publicat la: 21.01.2021. 19:42 / 268 views

EXEMPLU DE URMAT. PRIMARUL TOMA VREA SĂ FIE VACCINAT PUBLIC

Spațiile puse la dispoziție pentru înființarea de Centre de vaccinare anti-Covid în municipiul Buzău au fost amenajate pe cheltuiala Primăriei. Dacă la început cheltuielile nu păreau a fi foarte mari, pe parcurs ele au crescut și au cam subțiat bugetul local, și așa destul de firav la acest început de an.

tomaGuvernul s-a obligat  să restituie sumele cheltuite pentru realizarea programului național de vaccinare anti-Covid dar, banii ar putea ajunge după aprobarea bugetului național.

Primarul Toma se declară ”pentru vaccinare”, dar este oarecum nemulțumit că încă nu a fost programat, pentru că și-ar fi dorit să dea un exemplu buzoienilor, vaccinându-se public.

Chiar și fără exemplul reprezentanților autorităților locale, se pare că mulți dintre buzoieni au acceptat să se vaccineze pentru că pe lista de rezervări pentru centrele buzoiene, nu mai sunt locuri libere, deocamdată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!