EXCLUSIVITATE! Ediție specială, la Campus TV! Un secretar de stat, despre Banca de Gene și liceele agricole

EXCLUSIVITATE! Ediție specială, la Campus TV! Un secretar de stat, despre Banca de Gene și liceele agricole

Banca de Gene din Buzău are finanțare și va angaja, în curând, personal, pentru a începe activitatea. Este una dintre asigurările date de secretarul de stat Marius Micu, din cadrul Ministerului Agriculturii, invitat în cadrul unei ediții speciale, la Campus TV. Oficialul ministerial a vorbit și despre finanțarea liceelor agricole. Emisiunea maraton cu secretarul de stat va fi difuzată mâine, de la ora 16:00.

Venit special la Buzău pentru a participa la o emisiune la Campus TV, secretarul de stat Marius Micu, a adus mai multe amănunte despre finanțarea Băncii de Gene, pentru a înlătura orice suspiciune apărută în ultima perioadă cu privire la o posibilă blocare a acestui proiect.

Alături de secretarul de stat din Ministerul Agriculturii au fost prezenți cercetătorul Costel Vânătoru, directorul Băncii de Gene, și George Sava, fost secretar general în Ministerul Agriculturii.

Un alt subiect de discuție a fost despre viitorul liceelor agricole, dezbatere la care a participat și directoarea Liceului Agricol din Buzău.

Emisiunea maraton va fi difuzată, joi, începând cu ora 16:00, într-o ediție specială “Cocktail”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și