EXCLUSIV! Ultimele spovedanii. Interviu cu preotul misionar al Spitalului Județean

EXCLUSIV! Ultimele spovedanii. Interviu cu preotul misionar al Spitalului Județean

A stat la căpătâiul a sute de bolnavi de COVID aflați în Spitalul Județean și în secțiile exterioare unde sunt suferinzi de coronavirus. Din partea multora a ascultat ultima spovedanie, dar au fost și pacienți care, la externare, i-au mulțumit din nou pentru rugăciuni. Vorbim despre pretoul misionar al celei mai mari unități medicale din județ.

O echipă a Campus TV a stat de vorbă cu Iulian Raicovici, care face parte tot din prima linie a luptei anti-COVID, alături de halatele albe. Preot misionar la Biserica ”Sf. Pantelimon” din curtea Spitalului Județean de Urgență, omul în sutană este parte din echipa care alină bolnavii.

Și pentru preotul Iulian Raicovici, pandemia a adus șoc după șoc. Volumul de muncă a crescut simțitor, iar numeroasele solicitări de până acum au reflectat o realitate tragică. Nu de puține ori, pacienții la căpătâiul cărora preotul misionar a stat s-au spovedit pentru ultima dată.

Rolul unui preot în tot acest război este important. Mulți suferinzi simt nevoia să apeleze la sprijinul divin și prin intermediul preoților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și