Publicat la: 11.07.2018. 18:12 / 656 views

EXAMEN SOLICITANT PENTRU PROFESORI. 81 AU ABSENTAT, 53 S-AU RETRAS CÂND AU VĂZUT SUBIECTELE

Peste trei sute de candidaţi din judeţul Buzău au susţinut, astăzi, proba scrisă a titularizării. Zeci de profesori s-au retras din sălile de examen după ce au văzut subiectele. Şi numărul absenţilor a fost de ordinul zecilor. Concurenţa pe posturile de educatori şi învăţători e acerbă, în timp ce la alte discipline nici nu există locuri de titulari.

titularizare 2Aspiranţii la un post de titular au avut la dispoziţie patru ore pentru a rezolva subiectele. În majoritate, canidaţii au ieşit din sălile de examen aproape de epuizarea timpului alocat.

Pentru proba de azi s-au înscris peste 450 de candidaţi. Zeci dintre ei nu au fost prezenţi la examen. De asemenea, peste 50 de candidaţi au ales să se retragă din săli în momentul în care au văzut subiectele.

60 de posturi titularizabile sunt disponibile în acest an. Cea mai mare concurenţă este la educatori şi învăţători.

Pe de altă parte există şi o criză de profesori pentru multe dintre discipline.

Pentru a avea şansa să prindă un post de titular în educaţie, un candidat trebuie să obţină minim nota 7. Rezultatele de la proba scrisă a examenului de titularizare vor fi afişate marţi, 17 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!