Publicat la: 13.11.2019. 19:13 / 2.145 views

EVENIMENT DE EXCEPȚIE LA ARTE. SPECTACOL PUS ÎN SCENĂ DE ELEVI PENTRU PREȘCOLARI

În aceste zile, la Liceul de Arte Margareta Sterian, în cadrul proiectului educativ “Armonii”, s-a desfășurat un eveniment de excepție. Elevii de gimnaziu pun în scenă spectacole savuroase, cu personaje, cântece și poezii din lumea celor mici. Cu alte cuvinte, elevii de la Arte le-au arătat prichindeilor veniți în vizită ce învață ei, dar în același timp și cum trebuie să te comporți la un spectacol.

arte 2 arte 3

Profesorii și elevii Liceului de Arte Margareta Sterian și-au făcut un obicei de a-I bucura pe oaspeții ce le trec pragul cu ceea ce au învățat ei de-a lungul anilor de studiu. Așa s-a născut, în cadrul proiectului educativ “Armonii”, spectacolul “În lumea celor mici”.

Deși nu este deloc ușor să organizezi un astfel de spectacol, elevilor de la Arte le-a ieșit foarte bine și chiar au primit aplauze la scenă deschisă de la preșcolarii care au văzut câte oportunități le oferă această școală.

Evenimentele din cadrul proiectului educativ “Armonii”, se desfășoară în perioada 13-15 noiembrie la sala de festivități a Liceului de Arte. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!