Publicat la: 04.09.2019. 18:18 / 676 views

VICTORIA CU PANDURII ESTE IMPERATIVĂ. ILIE STAN NU CONCEPE VARIANTA EGALULUI, LA TG. JIU

Doar cine nu se pricepe la fotbal o poate da pe Gloria câştigătoare, în partida de sâmbătă, cu Pandurii, spune Ilie Stan, tehnicianul grupării din Crâng.

antrenament gloria 2Jucătorii au fost puşi în garda, zilele acestea, în cadrul câtorva şedinţe de vizionare, despre jocul oltenilor. De asemenea, roş-albaştrii vor juca pe sintetic, suprafaţă deloc la îndemână, dovadă eşecul cu Metalul, din Cupa României. Pentru meciul de la Târgu-Jiu, Gloria nu se va putea baza pe aportul a doi jucători, Chipirliu şi Candrea. De altfel, cei doi nici nu au participat la şedinţa de pregătire de azi.

Înainte de antrenamentul de azi, roş-albaştrii au urmărit meciul cu CS Mioveni. Ilie Stan s-a declarat nemulţumit de lipsa de implicare, mai ales pe faza de apărare, a unora dintre elevii săi. Tehnicianul a declarat că primul gol al oaspeţilor a venit în urma unor greşeli personale ale fotbaliştilor Gloriei.

Buzoienii vor pleca mâine dimineaţă către Târgu Jiu. Partida este programată sâmbătă, de la 11. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!