Eșec, în ultima etapă. HC Buzău a pierdut azi, cu Dobrogea Sud

Eșec, în ultima etapă. HC Buzău a pierdut azi, cu Dobrogea Sud

Meciul  epuizant de ieri, cu CSM București, a lăsat urme serioase în potențialul fizic al lupilor buzoieni. HC a trebuit să se recunoască învinsă azi, de Dobrogea Sud.  După ultimul meci al Ligii Zimbrilor, buzoienii încheie sezonul pe un onorabil loc șapte, devansând echipe mai bine cotate, precum Steaua sau Poli Timișoara.

Echilibru, în partida dintre HC și Dobrogrea Sud. Buzoienii au ținut pasul cu o adversară mai valoroasă, reușind să infirme calculele hârtiei pe parcursul primei reprize. Mai mult, la pauză intrau la vestiare la egalitate cu vicecampionii, 15 la 15.

Diferența s-a făcut în a doua parte a meciului, pe fondul oboselii accentuate a buzoieilor. La nici 24 de ore de la meciul cu CSM, elevii lui Pero Milosevic au resimțit din plin efortul depus. Constănțenii, mai proaspeți și mai experimentați, au reușit să speculeze găsind, aproape de fiecare dată, călcâiul lui Ahile din apărarea buzoiană.  Momentul decisiv s-a consumat la mijlocul mitanului secund, atunci când Dobrogea a marcat de trei ori, fără să primească gol, distanțându-se la 3 goluri, 24 la 21. Buzoienii au încercat să revină în meci, s-au apropiat la un moment dat la un singur gol, 25 la 26, dar nu au reușit să oprească atacurile adversarilor. Vicecampionii au marcat aproape la fiecare fază, reușind să-și adjudece în cele din urmă victoria, 30 la 27.

Pentru “Lupi”, urmează o pauză de câteva zile, până la meciurile din Cupa României.

Andrei Solomon

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și