Publicat la: 20.05.2019. 18:07 / 448 views

EŞEC CU DINAMO, URMEAZĂ BARAJUL. GLORIA LUPTĂ PENTRU MENŢINEREA ÎN ELITĂ

Eşec neaşteptat, sâmbătă, cu Dinamo Bucureşti. Rugbiştii de la Gloria au pierdut meciul pentru locurile 5-6 şi vor juca barajul pentru menţinerea în Superligă, cu Tomitanii. Îngrijorător este faptul că elevii lui Costică Merşoiu trec printr-o eclipsa de formă, cu opt înfrângeri consecutive.

rugbiGloria pierde semifinala play-out-ului cu Dinamo şi va disputa barajul pentru menţinerea în Superliga CEC Bank. Elevii lui Costică Merşoiu au cedat sîmbătă, 11 la 16, pe teren propriu cu Dinamo. Buzăul  nu a reuşit să fructifice avatanjul terenului propriu, mai ales că semifinala s-a disputat într-o singură manşă. Regretele sunt cu atât mai mari, cu cât la pauză Gloria conducea cu 11 la 10 şi se părea că fanii sportului cu balonul oval vor sta liniştiţi, cel puţin pînă la toamnă.

Dinamoviştii au revenit în al doilea mitan, reeditând performanţa din meciul retur al sezonului regulat, jucat la Bucureşti. Pe final, experienţa „câinilor” coroborată cu câteva decizii contradictorii ale sportivilor buzoieni au condus la victoria fostei campioane a României, 16 la 11.

În urma înfrângerii de sîmbătă, buzoienii vor disputa meciul de baraj, contra celor de la Tomitanii. Partida care va decide cine va rămîne în Superligă şi cine va lua drumul DNS se va disputa pe Arena Arcul de Triumf. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!