ESCROCI DEGHIZAŢI ÎN INSPECTORI FISCALI. PRETINDEAU PRIMARILOR SĂ PLĂTEASCĂ 600 DE DOLARI PE UN SOFT

ESCROCI DEGHIZAŢI ÎN INSPECTORI FISCALI. PRETINDEAU PRIMARILOR SĂ PLĂTEASCĂ 600 DE DOLARI PE UN SOFT

Cei trei bucureşteni au pretins că fac parte din Corpul de Control al Ministerului de Finanţe şi au încercat să tragă pe sfoară mai mulţi primari din judeţul Buzău.

escrociContra unei taxe de 600 de dolari anual le-au prezentat un program menit chipurile să  evidenţieze mai bine datoriile localnicilor către serviciul local de taxe şi impozite .

Zilele trecute, după ce au aplicat metoda şi în alte judeţe, li s-a înfundat la Buzău. Au fost prinşi în flagrant la Pietroasele.

Unul dintre aleşii locali care a picat în plasa infractorilor a fost primarul din Verneşti. Acesta a semnat contractul de 600 de dolari pentru implementarea sistemului, dar când a aflat că a fost păcălit a depus plângere la Poliţie. Tot pe valea Buzăului, la Unguriu manevra escrocilor n-a reuşit. Funcţionarii le-au solicitat bărbaţilor legi­timaţiile de serviciu, iar aceştia s-au făcut imediat nevăzuţi. De asemenea, primarul din Pietroasele a mirosit ilegalitatea şi le-a întins bucureştenilor o plasă prin care au căzut direct în mâinile poliţiştilor.

În unele situaţii, bucureştenii, cu ecuson, legitimaţie, costum la patru ace, dar şi informaţii în domeniu, au încercat ­intimidarea angajaţilor din primării. Pentru a fi cât mai credibili au invocat fie slaba colectare a creanţelor de către funcţionari, fie modul defectuos de administrare a patrimoniului instituţiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și