Publicat la: 29.05.2015. 19:39 / 3.522 views

EROI ÎN UITARE. DOMUL EROILOR NU VA FI REABILITAT ANUL ACESTA

De Ziua Eroilor, autorităţile buzoiene depuneau coroane de flori la Domul Eroilor din cimitirul cu acelaşi nume.

domAnul acesta, ca şi anul trecut, coroanele au fost depuse la alt monument, pentru că Domul Eroilor se află într-o stare avansată de degradare şi este în pericol să se prăbuşească.

Domul a fost închis cu un gard din plasă sudată, ca nu cumva să se prăbuşeasă peste vreun vizitator. Este singura măsură pe care au luat-o autorităţile locale până acum.

Nicolae Iorga spunea că neamul este etern prin cultul eroilor. Din păcate, la Buzău, autorităţile au uitat de datoria firească de a cinsti amintirea lor şi de a se îngriji cu pioşenie de monumentele închinate acestora. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!