EMOŢII PUTERNICE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. LECŢIE DE VIAŢĂ OFERITĂ DE UN GRUP DE TINERI

EMOŢII PUTERNICE LA CONSILIUL JUDEŢEAN. LECŢIE DE VIAŢĂ OFERITĂ DE UN GRUP DE TINERI

O adevărată lecţie de viaţă. De asta au avut parte toţi cei care au participat astăzi la întâlnirea dintre preşedintele Consiliului Judeţean şi un grup de tineri studenţi şi masteranzi proveniţi din sistemul de protecţie. Tinerii au vorbit despre realizările lor şi despre visurile de viitor, iar Petre Emanoil Neagu, extrem de emoţionat, i-a felicitat pentru ceea ce au reuşit să realizeze.

copii plasament 1Cincisprezece studenţi şi masteranzi proveniţi din sistemul de protecţie au fost invitaţi astăzi la o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean la solicitarea acestuia.  Petre Emanoil Neagu i-a primit pe tineri cu emoţie, a stat de vorbă cu ei şi a ţinut să afle câte ceva de la fiecare în parte. Tinerii au vorbit despre studiile pe care le urmează dar şi despre planurile lor.

Emoţiile l-au copleşit pe preşedintele Consiliului Judeţean în momentul în care le-a adresat tinerilor, crescuţi în centrele de plasament şi ajunşi atât de depate, câteva cuvinte de felicitare. Petre Emanoil Neagu le-a mulţumit tinerilor studenţi şi masteranzi pentru exemplul pe care îl oferă societăţii dar şi pentru faptul că au muncit atât de mult pentru a ajunge la universităţi de prestigiu din ţară dar şi din străinătate.

Emoţiile i-au copleşit şi pe cei care i-au privit de-a lungul anilor pe aceşti tineri crescând. Una dintre şefele de centru de unde provin tinerii a ţinut să îi felicite pe aceştia pentru performanţele lor şi pentru ambiţia de care au dat dovadă.

Întâlnirea de astăzi s-a încheiat cu promisiunea pe care preşedintele Consiliului Judeţean a reuşit să o obţină de la tineri că se vor revedea în apropierea sărbătorilor, iar aceste întâlniri vor deveni o tradiţie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și