Publicat la: 14.11.2018. 19:13 / 973 views

EMOŢII MARI, IERI, LA SALA SPORTURILOR. FETELE DE LA GLORIA AU TRECUT DE ZALĂUL LUI TADICI

Duelul  tactic al veteranilor din Liga Florilor a fost câştigat de Dumitru Muşi, ieri, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Gloria a dispus cu 25 la 24 de Zalăul lui Gheorghe Tadici, după un meci pe muchie de cuţit. La final, fetele au fost aplaudate în picioare de cei peste 1300 de spectatori prezenţi la meci.

handbal 1Emoţii mari, ieri, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Gloria s-a impus cu 25 la 24, după un meci pe muchie de cuţit cu HC Zalău. De altfel, se anunţa un meci de luptă, dar şi un duel tactic la mare înălţime, între doi veterani ai handbalului românesc, Dumitru Muşi şi Gheorghe Tadici. Fetele de la Gloria, echipă  lipsită de aportul Nataliei Viniukova şi al Cristinei Nan, ambele cu entorse, au fost actriţele principale în thrillerul cu Zalăul. Meciul s-a decis în ultimele minute, spre încântarea celor peste 1300 de spectatori prezenţi la meci.

Printre remarcatele partidei a fost Carmen Stoleru, debutantă la Gloria, în meciul de ieri. Fosta lideră a celor de la Roman a fost una dintre cele mai bune apărătoare ale echipei buzoiene.

La finele meciului, fetele au fost aplaudate în picioare de cei peste 1300 de buzoieni prezenţi la meci. De remarcat asistenţa ridicată, în contextul în care partida a fost programată la ora 17.

Graţie victoriei de ieri, Gloria acumulează 16 puncte şi ocupă un onorant loc 6 în Liga Florilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!