Publicat la: 20.09.2017. 18:08 / 1.078 views

ELEVII DE LA COLEGIUL TEHNIC SE PREGĂTESC DE PRACTICĂ. 85 DE ELEVI VOR PETRECE DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN PORTUGALIA

În cadrul noului proiect pe fonduri europene câştigat de Colegiul Tehnic, 85 de elevi vor efectua stagii de pregătire în Portugalia. În aceste zile, liceenii, dar şi părinţii, au fost notificaţi cu privire la condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a se putea califica în grupul celor care pleacă. Implementarea unui astfel de proiect are drept scop sprijinirea tinerilor în a-şi găsi mai uşor un loc de muncă la finalizarea studiilor.

harabagiuEmoţii mari în această perioadă pentru liceenii de la Colegiul Tehnic. Profesorii au trimis notificările cu condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru ca elevii să beneficieze de un loc, în grupul de 85 de adolescenţi ce vor efectua stagii de pregătire în Portugalia. Noutatea este că în acest an vor pleca mai mulţi elevi, dar stagiul va fi de 2 săptămâni, nu de 3 săptămâni, cât a fost în proiectele anterioare.

Atât elevii, cât şi părinţii au primit cu interes notificări, totodată au aflat şi ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a putea pleca în Portugalia. O primă selecţie va avea loc în luna decembrie, pentru elevii care vor pleca în primul flux.

Este al cincilea an consecutiv când Colegiul Tehnic aplică şi câştigă un proiect cu bani europeni pentru elevii săi. De-a lungul timpului, rezultatele liceenilor implicaţi în proiecte au fost vizibile, mai ales în dorinţa lor de a învăţa şi a obţine un loc de muncă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!