Egal în meciul de debut al antrenorului Anca. Urmează confruntarea cu CSM București

Egal în meciul de debut al antrenorului Anca. Urmează confruntarea cu CSM București

Semi-eșec pentru noul antrenor al Gloriei Buzău, la meciul de debut pe banca tehnică a Gloriei Buzău. Echipa de handbal feminin a remizat aseară, în fața propriilor suporteri, în confruntarea cu CS Mioveni. Formația pregătită de Daniel Anca urmează să dea piept cu liderul Ligii Florilor, CSM București.

Echipa de hanbdal feminin a Buzăului a remizat, 33 – 33, pe teren propriu, în meciul de campionat disputat cu CS Mioveni, în partida de debut a antrenorului Daniel Anca.

A fost 17 – 15 la pauză, în confruntarea disputată ieri în Sala Sporturilor Romeo Iamadi, în etapa a 12-a a Ligii Florilor. Pentru adversare, punctul smuls la Buzău este important în încercarea de a evita zona retrogradării. De cealaltă parte, gazdele și-au recunoscut lipsurile din apărare, capitol la care Gloria a avut de suferit. Aflat la primul meci oficial pe banca tehnică a Buzăului, Daniel Anca este conștient că trebuie să lucreze mai mult la partea defensivă a elevelor sale.  

Gloria Buzău a coborât pe locul 4, la egalitate de puncte, 28, cu Rapid și Bistrița, formațiile fiind despărțite de golaveraj. Pentru echipa buzoiană urmează meciul de foc cu CSM București, miercuri, 18 ianuarie, în deplasare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și