Publicat la: 05.07.2019. 18:18 / 637 views

ECONOMII LA FACTURĂ. MODALITATE DE SCUTIRE DE LA PLATA APEI METEORICE

Buzoienii care folosesc serviciile Companiei de Apă plătesc atât apa potabilă pe care o consumă, cât şi serviciul de canalizare. Totodată, toţi buzoienii care locuiesc la case sau la bloc, plătesc apa de ploaie care se scurge de pe proprietăţile lor în sistemul de canalizare. Compania de Apă le propune acestora o modalitate de a fi scutiţi de plata apei pluviale, total sau parţial.

apa de ploaieBuzoienii care sunt racordaţi la sistemul de canalizare al Companiei de Apă, atât din municipiu, cât şi din alte localităţi din judeţ, sunt obligaţi să achite costurile pentru apa pluvială.

Pentru a scăpa de aceste costuri, Compania de Apă propune câteva soluţii tuturor  abonaţilor săi, persoane fizice sau juridice.

Utilizatorii pot dirija apa pluvială căzută pe acoperişuri sau pe suprafeţele betonate de pe proprietăţile lor către suprafeţe de pământ sau către rezervoare de stocare.

Echipele Companiei se pot deplasa, la cerere, la proprietăţile solicitanţilor pentru a constata şi a confirma existenţa lucrărilor şi scutirea de la plata apelor pluviale.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!