Echipă completă la vârful Prefecturii. Gabriel Ilie și Constantin Cristea au depus jurământul

Echipă completă la vârful Prefecturii. Gabriel Ilie și Constantin Cristea au depus jurământul

Începând de astăzi, la vârful Prefecturii Buzău, este echipă completă. În cadrul unei ședințe online, a avut loc ceremonia de învestire a celor doi subfrefecți, Gabriel Ilie și Constantin Cristea, numiți în ședința de Guvern de miercuri.

Cei doi subprefecți ai Buzăului, Gabriel Ilie și Constantin Cristea sunt propuși de PSD. Cei doi, alături de prefectul Daniel Țiclea, dar și de ceilalți membri ai cabinetului prefectului, au susținut, imediat după ceremonia de învestire, o conferință de presă. Gabriel Ilie are 48 de ani și se bazează pe o experiență profesională obținută în Ministerul Afacerilor Interne. Actualul subprefect a fost angajat la Direcția Generală Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Buzău, pe domeniul de prevenire.

Constantin Cristea are 34 de ani și este licențiat în Științe Politice. În ultimii ani a deținut mai multe funcții la cabinetul secretarului de stat din cadrul Ministerului Turismului, consilier la Camera Deputaților și administrator public al comunei Vernești.

Cei doi au primit felicitări din partea prefectului Daniel Țiclea care le-a transmis că are și așteptări din partea lor. Tot de astăzi își începe activitatea, din postura de director al Cancelariei prefectului, și Marieta Boloș, fostul subprefect al Buzăului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și