Publicat la: 29.06.2018. 18:28 / 1.922 views

DUPĂ PLOAIE…. AU FOST RELUATE LUCRĂRILE DE INFRASTRUCTURĂ

Ploile din ultimele zile au întrerupt lucrările la infrastructura străzilor din Buzău. Drumarii profită de orice fereastră în stratul de nori şi ies pe străzi, ori de câte ori au posibilitatea de a lucra. Urbis a început pregătirea pentru asfaltare la al treilea tronson de pe Aleea Sporturilor şi plombează gropile de pe aleile din cartierele de blocuri.      

plombari 2Ploile recente au încetinit ritmul de lucru la cele 24 de şantiere de pe teritoriul municipiului Buzău.

Urbisul reabilitează străzile Aleea Sporturilor şi Pompiliu Ştefu şi are şi echipe care plombează gropile din carosabil.

Pe Aleea Sporturilor a fost asfaltat şi cel de-al doilea tronson şi a intrat în pregătire segmentul dintre strada Gârlaşi şi Sala Sporturilor.

Şi societatea care se ocupă de reabilitarea şi modernizarea drumurilor de pământ din oraş a fost nevoită să întrerupă lucrul. Aici, problema este mai delicată pentru că cei care locuiesc pe străzile unde au fost făcute săpăturile sunt nevoiţi să circule prin noroaie.noroi 2

Ploile consistente au contribuit decisiv şi la mărirea numărului de gropi cu care Buzăul se “mândreşte”, aşa că drumarii au ieşit şi ei în stradă.

O altă echipă de la Urbis se ocupa astăzi de înlocuirea unei guri de canal de pe strada Transilvaniei şi de alinierea ei la carosabil.

Iniţiativa ar trebui extinsă şi la alte străzi din oraş care au şi ele nevoie de astfel de lucrări, unele tronsoane fiind reabilitate nu cu multă vreme în urmă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!